Syltet fennikel

(2 vurderinger) Min vurdering: 0

Syltet fennikel

Ingredienser

  • 2 stk. fennikel i tynde strimler
  • 1 spsk. dildfrø
  • Skal af en øko citron
  • 1 dl citronsaft
  • ½ dl olivenolie
  • 1 dl hakket estragon eller dild
  • 1 tsk. salt
Print opskrift

Syltede fennikel kan give ekstra smag i en sandwich eller som tilbehør til den ret, der mangler et syrligt element. Prøv opskriften her, god fornøjelse!

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Skær fennikel i meget tynde skiver på et mandolinjern.
  2. Vend med dildfrø, citronskal og saft, olivenolie og hakket estragon eller dild.

Velbekomme!

Se opskriften som video her:

Næringsindhold i opskriften

  Næringsindhold pr. 100 g Næringsindhold pr. person i opskriften
Total antal gram 100 654
Energi (kcal) 100 657
Energi (kJ) 420 2749
Fedt (g) 7.6 50
- heraf mættede fedtsyrer (g) 1.0 6.7
Kulhydrater (g) 7 48
- heraf sukkerarter (g) 1.8 12
Kostfibre (g) 1.8 11.6
Protein (g) 2 15
Salt (g) 1.1 7.2
*Dette er estimerede næringsværdier, som kan variere afhængigt af de ingredienser, du bruger derhjemme
**Størstedelen af ingrediensernes næringsværdi er hentet fra Frida-databasen (Danmark) og FNDDS-databasen (USA) 
***De ingredienser, hvor fedtprocenten ikke er angivet, kan tilføje variationer i disse næringsværdier. De mest almindelige her er: Mælk (0,5%), fløde (9%) og yoghurt (0,1%), medmindre andet er angivet i ingredienslisten

Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?

 

Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.

Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.

 

Vi håber det giver dig lyst til at leve lidt sundere🌱